Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Σπάσε τα δεσμά σου!

Ἄν σ ἀρέσει αὐτό που βιώνεις κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει νά πληρώνεις νταβατζῆδες κάτσε στ' ἀυγά σου … Ἄν σ ἀρέσει ...

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Περί τσίπας το ανάγνωσμα...

Άδραξαν την ευκαιρία τα πολιτικά μορμολύκεια με την ευκαιρία των εγκαινίων του νέου μουσείου της Ακροπόλεως να οικειοποιηθούν την προσπάθεια δημιουργίας ενός τέτοιου οικοδομήματος . Πασόκοι και Νεοδημοκράτες μαίνονται για την πατρότητα του μουσείου. Ο Βενιζέλος , ο ευτραφής κύριος του ΠΑΣΟΚ , ως υπουργός πολιτισμού έκανε τα μύρια επαίσχυντα στο σπήλαιο των Πετραλώνων στην Χαλκιδική. Ο άλλος καλός κύριος της ΝΔ , ο Αβραμόπουλος ,έστηνε μνημείο στο Θησείο πριν λίγα χρόνια για το ολοκαύτωμα των Εβραίων, κρύβοντας έτσι από την πλευρά του ηλ. σταθμού τον ορίζοντα προς τον Παρθενώνα! Καραγκιοζάκια...Ποιος από σας έχει τ' αρχίδια να αποκαλέσει τους Άγγλους ΚΛΕΦΤΕΣ και να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ την επιστροφή των γλυπτών;Και μιας και μιλάμε για τσίπα, αλήθεια καπετάν Τσίπρα τώρα που έφυγε ο πρόεδρος σας ο κ. Αλβανός ( με το συμπάθιο ...Αλαβάνος ) μην κλαίς. Ξανακάψε την Αθήνα και στις επόμενες εκλογές θα έχεις εξασφαλίσει την υποστήριξη 2.000.000 ανθρώπων .Μπορεί να μην είναι Έλληνες άλλα μήπως εσύ είσαι Τσίπας;; Τσίπρας είσαι, Τσίπρας!!!

3 σχόλια:

  1. Τα γράφεις πάρα πολύ ωραία και γλαφυρά.Βγάλε το θυμό σου προς τα έξω μπας και...
    Αναφορικά με αυτά που γράφεις το μόνο που έχω να αναφέρω είναι ότι είμαστε πολύ τυχεροί και για αυτά τα αρχαία που έχουν απομείνει και είναι ακόμα όρθια και αυτό όχι χάρη στους πολιτικούς μας "άνδρες" και στην διατήρησή των, αλλά χάρη σε ορισμένους που είχαν στο μυαλό τους τη δημιουργία και όχι την καταστροφή (βλέπε σπήλαιο Διρού που οι βαρκάρηδες καταστρέφουν με τα κουπιά τους το σπήλαιο προς άγραν μερικών ευρώ) όπως οι "νεοΈλληνες(;)"...
    Θέλουμε να αποκαλούμαστε απόγονοι των αρχαίων Eλλήνων. Λέμε ότι φέρουμε την ίδια "ταυτότητα" με αυτούς και είμαστε άξιοι συνεχιστές των δοξασμένων επιτευγμάτων τους. Tο λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε είναι να ντρεπόμαστε. Αλλα που; υπάρχει πουθενά τσίπα; μόνο το ίδιον οφελος, παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΚΦΡΑΣΗ, ΕΠΕΤΡΨΕ ΜΕ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΩΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ ΚΑΤΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ (ΒΛΕΠΕ ΑΛΒΑΝΙΑ). ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ (ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΣΟΥ) ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΙΠΕ ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΤΟΜΑ. ΚΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΕΓΚΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΑΙ. ΚΙ ΑΝ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΣΥ, Ο ΕΛΛΗΝΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ. ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΩ ΩΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΗ!
    1. ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΜΟΥ
    2.ΤΟΥΣ ΣΕΒΕΣΕ!
    3. ΚΙ ΑΝ Η ΜΟΙΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή